Українські анегдоти
|
|
Folm | Дата: Четверг, 19.07.2012, 19:33 | Сообщение # 1 |
Начиначинающий оформитель
Статус: Offline
| ПОХВАЛИЛА Гортаючи сторінки журналу «Дніпро» прочитала цікавий анекдот з яким хочу поділитись із Вами: Ув одній солідній фірмі, До ладу й до речі, Влаштували для підлеглих Новорічний вечір. Щоби весело й приємно Кожен час провів. Працівник один дружину Теж туди привів. Біля столика в куточку З вірною притих І розказує тихенько Хто ж є хто у них: — Он, у сірому костюмі, — То директор наш. Поруч — то його дружина, Грізна, наче страж. Л ото його коханка. Віями тремтить.
Ач, як пір'я розпустила, МИТЬ — І ПОЛеТИТЬ! отамо заступник шефа Із жоною вдвох. А ото — його коханка. Платтячко в горох. А онде мій друг Серьога Курить у кутку. Он його дружина цмулить Склянку коньяку. А ото — його коханка, А ОТО — МОЯ... Ойі.. — загнувся з переляку Суджена ж сія Й озирається пихато На присутній люд: — Наша краща набагатої Молодець! Хвалю!
|
|
| |
Lexander | Дата: Четверг, 19.07.2012, 23:58 | Сообщение # 2 |
оформитель района
| Реклама журналу «Дніпро»
Шарики в Прилуках
|
|
| |
mamasony | Дата: Понедельник, 03.09.2012, 00:00 | Сообщение # 3 |
| Перші слова водія маршрутки, який потрапив у аварію. - Йопт, усі копійки перемішалися.
-Підходить синок до мами в парку і каже: -Мама мама я пісясати хочу -Мама йому говорить -Тихо синок тут багато людей. Давай коли ти захочеш пісяти будеш говорити я свистіти хочу. Добре? -Давай Три години ночі мама спит.Підходить хлопчик до тата і каже: - Тато тато я свистіти хочу - Синку, давай завтра? - Ні тато я дуже хочу свистіти - Ну гаразд, тільки тихо і мені на вушко.
Іде обхід у лікарні. Медсестра питає лікаря: - А чому у вас за вухом свічка? - Гм... А кому ж це я олівець всунув?
|
|
| |
yursik | Дата: Воскресенье, 05.10.2014, 21:26 | Сообщение # 4 |
| Анекдот о Шерлоке Холмсе.Встретился холмс со знакомым общаются холмс говорит лечусь в дурдоме вэсэлка говорит живем неплохо бассейн построили,прыгаем с трехметровой башни с врачом изучаем ассоциации холмс говорит я уже вступил в одну отпетых негодяев называется.врач ему говорит что если он из нее выйдет,то в бассейн еще и воду зальют.Много моих интересных записей на форуме rus.usa.com в болтовне и других разделах это американский русский форум.
|
|
| |
earthlingsociet | Дата: Пятница, 16.08.2019, 14:49 | Сообщение # 5 |
| надо ещё въехать
|
|
| |