Доставка
|
|
babboon | Дата: Понедельник, 09.04.2012, 10:37 | Сообщение # 76 |
Опытный Оформитель
Статус: Offline
| за доставку беру не менше 40 грн. якщо приміська зона - 80. а у Львові живе менше мільйона людей. доставка - це робота і навіть якщо ви її здійснюєте особисто, ви заслуговуєте на оплату праці. більше того, мій час, як аеродизайнера - дорожчий, ніж час мого водія, відповідно, якщо я їду на місце особисто, то це має коштувати не дешевше, а дорожче. коли ми нарешті почнемо поважати свій час?
|
|
| |
про100Я | Дата: Понедельник, 09.04.2012, 12:00 | Сообщение # 77 |
Оформитель области
| Quote (babboon) за доставку беру не менше 40 грн. якщо приміська зона - 80. а у Львові живе менше мільйона людей. доставка - це робота і навіть якщо ви її здійснюєте особисто, ви заслуговуєте на оплату праці. більше того, мій час, як аеродизайнера - дорожчий, ніж час мого водія, відповідно, якщо я їду на місце особисто, то це має коштувати не дешевше, а дорожче. коли ми нарешті почнемо поважати свій час? ну это правильно но когда говоришь что доставка 40-60 грн по городу люди говорят что много!а если еще брать дополнительно то вообще...
|
|
| |
babboon | Дата: Понедельник, 09.04.2012, 12:09 | Сообщение # 78 |
Опытный Оформитель
| тоді самі забирайте і зекономите. або можна зробити окремий розділ, чи окремий сайт для товарів з доставкою. тоді вартість доставки вже включена у вартість і клієнту психологічно легше за неї платити
|
|
| |
про100Я | Дата: Понедельник, 09.04.2012, 12:21 | Сообщение # 79 |
Оформитель области
| Quote (babboon) тоді самі забирайте і зекономите. або можна зробити окремий розділ, чи окремий сайт для товарів з доставкою. тоді вартість доставки вже включена у вартість і клієнту психологічно легше за неї платити ну иногда мне очень выгодно доставка,бывает так что рядом с домом,проехал 1 км и все,или по пути на работу,или же когда много свадеб,загрузил в машину сразу 3-4 заказа ну бывает и больше а бывает и меньше смотря какие заказы поехал сделал небольшой круг,и все.
|
|
| |
Да-Да111 | Дата: Понедельник, 09.04.2012, 14:27 | Сообщение # 80 |
Оформитель планеты
| У нас бензин 12.25 Доставка 55-75 грн
Я еще попутно шабашу перевозками тыц
Я здесь, что бы всех надуть!
www.idea.kh.ua/
Йа Вконтакте
|
|
| |
IDEA | Дата: Вторник, 10.04.2012, 00:40 | Сообщение # 81 |
Оформитель области
| Quote (Да-Да111) Я еще попутно шабашу перевозками тыц ох как ты уже задрал со своим матрацом куда не зайдешь...
ВСЕ из воздушных шаров! Харьков. здесь
|
|
| |
Да-Да111 | Дата: Вторник, 14.08.2012, 09:14 | Сообщение # 82 |
Оформитель планеты
| Quote (IDEA) ох как ты уже задрал со своим матрацом facepalm куда не зайдешь...
а всем нравицо даже уже на нескольких порталах демы запостили Добавлено (14.08.2012, 09:14) ---------------------------------------------
www.idea.kh.ua/
Йа Вконтакте
|
|
| |
про100Я | Дата: Вторник, 14.08.2012, 10:49 | Сообщение # 83 |
Оформитель области
| Да-Да111, прикольный шаровоз)))
|
|
| |
IDEA | Дата: Вторник, 14.08.2012, 21:44 | Сообщение # 84 |
Оформитель области
| Опять раньше меня выложил и лавры пожинаешь
|
|
| |
Nataliya | Дата: Среда, 15.08.2012, 09:29 | Сообщение # 85 |
оформитель района
| IDEA, поддержу вас класный шаровоз Вопрос : разрешения надо какие нибудь за рекламу на машине ? ,тоже с мужем хотим свою приукрасить
|
|
| |
про100Я | Дата: Среда, 15.08.2012, 11:13 | Сообщение # 86 |
Оформитель области
| Quote (Nataliya) разрешения надо какие нибудь за рекламу на машине ? нет не нужно))))
|
|
| |
IDEA | Дата: Четверг, 16.08.2012, 00:08 | Сообщение # 87 |
Оформитель области
| Quote (Nataliya) разрешения надо какие нибудь за рекламу на машине ? У нас тоже это была первая мысль. Начали узнавать, результат - в принципе надо, но можно и не надо Короче, это как тонировка - она запрещена, а машины все тонированные...
|
|
| |
про100Я | Дата: Четверг, 16.08.2012, 10:25 | Сообщение # 88 |
Оформитель области
| Quote (IDEA) У нас тоже это была первая мысль. Начали узнавать, результат - в принципе надо, но можно и не надо Короче, это как тонировка - она запрещена, а машины все тонированные... ну на счет рекламы на авто я уже научен))))на правилам дорожного движения то нужно согласовывать с ГАИ,но по законам Украины авто это это ваша собственность и делай с ним что хош главное что бы реклама не закрывала больше 40 или 60% точно не помню,и там не было не хороших надписей))))сейчас уже не вспомню какой закон и какая статья,просто когда у меня на машине была реклама то гайцы сразу останавливали и говорили разрешение есть я нет,и не надо,поэтому когда говорят где разрешение их смело можно посылать куда то и за чем то))))))
|
|
| |
Да-Да111 | Дата: Четверг, 16.08.2012, 10:43 | Сообщение # 89 |
Оформитель планеты
| если меня остановят, я скажу, что такую и купил, начал сдирать, а оно с краской, поэтому так и езжу
www.idea.kh.ua/
Йа Вконтакте
|
|
| |
Lexander | Дата: Четверг, 16.08.2012, 11:12 | Сообщение # 90 |
оформитель района
| В ПДР сказано: Quote 30.7. Забороняється наносити на зовнішні поверхні транспортних засобів зображення чи написи, що не передбачені підприємством-виробником або збігаються з кольорографічними схемами, розпізнавальними знаками чи написами транспортних засобів оперативних і спеціальних служб, передбаченими ДСТУ 3849-99.
В Законе про рекламу: Quote Стаття 18. Реклама на транспорті
1. Розміщення реклами на транспорті погоджується лише з власниками об'єктів транспорту або уповноваженими ними органами (особами). При погодженні розміщення реклами на транспорті втручання у форму та зміст реклами забороняється.
2. Розміщення реклами на транспорті повинно відповідати вимогам безпеки та правил дорожнього руху.
3. За умови розміщення реклами на транспорті з дотриманням вимог безпеки і правил дорожнього руху забороняється вимагати від власників транспортних засобів отримання дозволів, погоджень, інших документів щодо розміщення реклами.
4. Забороняється розміщення на транспортних засобах:
реклами, яка повторює чи імітує кольорографічні схеми спеціальних та оперативних транспортних засобів;
реклами із нанесенням світлоповертаючих матеріалів;
реклами, яка супроводжується звуковими чи світловими сигналами.
Забороняється розміщувати рекламу на скляних (прозорих) поверхнях транспортних засобів, за винятком випадків, коли для цього використовуються матеріали, які забезпечують безперешкодний огляд з салону транспортного засобу. Я езжу вот так:
и не парюсь.
Шарики в Прилуках
|
|
| |